lørdag, februar 02, 2008

Det er altsammen computerspillenes skyld!

Torsdag kørte der på TV-kanalen 24 nordjyske et indslag med SSP-koordinator Bjarne Hansen, der udtalte sig om utilpassede unge. Hans pointe var, at forældrene har et ansvar/ansvaret. Midt i det 3-4 minutter lange (eller korte) indslag var et klip, med et nærbillede af et barn der spillede playstation. Intervieweren kommenterede indover dette billede, at Bjarne Hansen havde udtalt at årsagen, til de utilpassede unge, kunne findes i deres brug af voldelige film og computerspil. Herefter fortsatte selve interview'et, hvor der blev talt om forældrenes ansvar, -jævnligt varieret med klip af barnet der spillede playstation.

Nu er jeg noget nær 110% sikker på, at budskabet om de voldelige film og computerspil som årsag, IKKE blev udtalt af Bjarne Hansen. Det plejer ikke at være hans holdning, så mon ikke der var en journalist der gerne ville have et ord med på vejen: Det MÅ da være de voldelige film og computerspillenes skyld. Altsammen.

Gad vide hvad der står tilbage i folks bevidsthed, efter at have set indslaget på TV? De ord der faktisk blev udtalt, eller journalistens kommentar og de arkivbilleder der blev klippet ind. Det er interessant, fordi det drejer sig om 2 meget forskellige historier.
AddThis Social Bookmark Button